Nieuwbouw

Elektrotechniek Boxtel helpt u met de elektrotechniek in uw nieuwbouw woning. Vanaf het ontwerpen, installeren tot configureren van installaties. Het creëren van een elektrische infrastructuur die voldoet aan de behoeften en specificaties van het pand en wensen van u als klant.

Bij elektrotechniek in nieuwbouw zijn er verschillende belangrijke aspecten om rekening mee te houden:

Verlichtingssysteem

Het ontwerpen en installeren van een efficiënt en functioneel verlichtingssysteem is essentieel. Dit omvat het bepalen van de juiste verlichtingsarmaturen, lichtsterktes en schakelingen om de gewenste sfeer en functionaliteit in verschillende ruimtes te bereiken.

Stopcontacten en schakelaars

Het positioneren en installeren van stopcontacten en schakelaars volgens de behoeften van de ruimtes, zoals keukens, badkamers, woonkamers, enz. Het is belangrijk om voldoende stopcontacten te hebben voor het gebruik van elektrische apparaten en om te voldoen aan de geldende normen.

Data- en communicatienetwerken

Het ontwerpen en aanleggen van bekabelingssystemen voor data- en communicatienetwerken, zoals internet, telefonie en audio/video. Dit omvat het installeren van ethernetbekabeling, telefoonbekabeling en het configureren van netwerkapparatuur voor een betrouwbare en efficiënte communicatie-infrastructuur.

Elektrotechniek Boxtel heeft veel ervaring in het ontwerpen en installeren van elektrische systemen in nieuwbouwprojecten. Wij kunnen u begeleiden bij het maken van de juiste keuzes, ervoor zorgen dat de installatie voldoet aan de geldende voorschriften en normen, en u voorzien van een betrouwbaar en goed functionerend elektrisch systeem in uw nieuwe pand.

Aanleg groepenkasten

Een groepenkast, ook wel verdeelkast genoemd, is het hart van de elektrische installatie in een woning of bedrijfspand. Het verdeelt de elektriciteit over de verschillende groepen in het pand en zorgt ervoor dat er geen overbelasting ontstaat.

Elke groep heeft een maximale stroomsterktet is belangrijk om hierbij rekening te houden met het vermogen van de apparaten die op de groep aangesloten worden. Het is ook mogelijk om de groepenkast uit te breiden met bijvoorbeeld extra groepen voor een keuken, inductiekookplaat of een sauna.

Benieuwd naar de mogelijkheden wat Elektrotechniek Boxtel voor u kan betekenen? Neem contact met ons op via de mail of telefonisch.