Camerabewaking

Elektrotechniek Boxtel kan voor u de camerabewaking installeren of een compleet bewakingssysteem. Dit omvat het ontwerpen, installeren, configureren en onderhouden van het systeem om ervoor te zorgen dat het pand of gebied beveiligd is tegen inbraak en diefstal.

Bij het installeren van camerabewakingssystemen is het belangrijk om te beginnen met een risicoanalyse om te bepalen welke gebieden het meest kwetsbaar zijn voor inbraak of vandalisme. Op basis hiervan kan er een plan worden gemaakt voor de beste locaties van de camera’s en hoeveel camera’s er nodig zijn om de veiligheid te waarborgen.

De camera’s moeten vervolgens op de juiste plekken worden geïnstalleerd, waarbij rekening moet worden gehouden met factoren zoals de kijkhoek, de afstand tot het gebied dat moet worden bewaakt en de verlichting ter plaatse. De kabels moeten vervolgens worden getrokken van de camera’s naar de recorder, waar de beelden worden opgeslagen. Ook is het mogelijk dat Elektrotechniek Boxtel voor u instelt dat de beelden in de cloud worden opgeslagen. Hierdoor kunt u op ieder gewenste locatie of ieder gewenst moment de beelden bekijken.

Bij het onderhouden van het systeem moeten de camera’s regelmatig worden schoongemaakt om te voorkomen dat de beeldkwaliteit achteruitgaat en moet de recorder regelmatig worden gecontroleerd om te zorgen dat deze goed werkt en dat de opgenomen beelden nog steeds toegankelijk zijn.

Het installeren van camerabewakingssystemen vereist de nodige kennis en ervaring. Elektrotechniek Boxtel heeft hier veel ervaring in een kan een compleet en betrouwbaar beveiligingsnetwerk installeren.

Benieuwd naar de mogelijkheden wat Elektrotechniek Boxtel voor u kan betekenen? Neem contact met ons op via de mail of telefonisch.